Wat we doen

Onze pakketten en diensten

ValueMedia adviseert individuele wetenschappers, onderzoeksgroepen en het management van onderzoeksinstellingen op het gebied van media en zichtbaarheid. Naast consultancy en media advies worden ook presentaties en trainingen gegeven rond de thema’s wetenschap, zichtbaarheid en kennisvalorisatie.

Wetenschappers die de zichtbaarheid van hun onderzoek willen vergroten krijgen een op maat gemaakt mediaplan aangeboden. Wij brengen hun onderzoek in de hoogste kwaliteit in beeld en bieden hen het instrumentarium om zichtbaarheidsdoelstellingen te bereiken.

De bijzonderheid van het onderzoek en de eigenheid en drijfveren van de wetenschapper achter dat onderzoek vormen het uitgangspunt van de mediaproducties die ten uitvoering worden gebracht.

 

Available in: english

See my research

Dit pakket is geschikt voor de wetenschapper die de zichtbaarheid van zijn of haar onderzoek doeltreffend en professioneel aan wil pakken. Geheel afgestemd op persoonlijke wensen geven we samen het verhaal over jouw uitzonderlijke onderzoek vorm.

Visibility 2.0

Dit pakket is geschikt voor de onderzoeksleider of manager van een researchteam die het belang van de onderzoeksresultaten van zijn of haar team onder de aandacht van mens en maatschappij wil brengen.

De onderzoeksgroep of instelling wordt training en tools geboden om zichtbaarheidsdoelstellingen te halen en de impact van kennis en kunde te vergroten.